LAZETIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Hvala Stankoviću i Delijama - tek sledi ono pravo!

Autor:

Sport

08.08.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač našeg najtrofejnijeg tima Marko Lazetić izneo je o očekivanja pred revanš utakmicu u Moldaiviji između Crvene zvezde i Šerifa u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: Starsport

Zvezdin vunderkind - Marko Lazetić

- Kada nosite dres Crvene zvezde očekivanja su uvek najviša, a mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo i prođemo u narednu rundu. Šerif je jak protivnik, videli ste kako su igrali na našem terenu, uspeli su da postignu pogodak, ali mi smo izjednačili rezultat i stvarali više šansi, tako da zaista verujem da ćemo u Moldaviji biti još bolji i na kraju se radovati prolasku. Imamo odličan tim i mislim da ćemo okrenuti stvari u svoju korist, a naročito se nadam plasmanu u Ligu šampiona - rekao je Lazetić.

Govorio je fudbaler rođen 2004. godine i o svom debitantskom nastupu u Evropi protiv ekipe Kairata u drugom kolu kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje.
 
- Osećaj je bio neverovatan, debitovati na takvoj utakmici gde je na tribinama bilo 20. 000 najmlađih navijača. Pobedili smo ubediljivo, prošli u treće kolo i sigurno da ću pamtiti tu utakmicu do kraja života. Zaista mi je značila podrška i poverenje stručnog štaba, trenera Stankovića i ljudi iz kluba, pružili su mi šansu da se nađem u društvu najmlađih debitanata Crvene zvezde u Evropi gde su zaista slavna imena našeg tima - rekao je mladi napadač.


Osvrnuo se Lazetić na utakmicu protiv Napretka u Superligi Srbiji koju je započeo kao starter.
 
- Ponovo sam dobio poverenje Dejena Stankovića i kompletnog stručnog štaba i bio sam presrećan kada sam saznao da ću biti u startnih jedanaest fudbalera. Na meni je da što više radim, treniram, borim se i imam što više minuta kako bih opravdao poverenje svih u klubu, kako uprave, tako i navijača. Na trenizima mogu stalno da učim od iskusnih igrača, što mi takođe dosta pomaže da bih napredovao - rekao je fudbaler rođen 2004. godine.
 
Spomenuo je mladi napadač koliko crveno-belima znači podrška sa tribina.
 
- Osećaj je neverovatan, dok ste na terenu fokusirani ste na igru, ali dok igrate utakmicu neprestano čujete pesmu i podršku navijača, što daje dodatan "vetar u leđa" i čini da odigrate bolje, a znamo da će "Delije" biti uvek uz nas bez obzira na sve - zaključio je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading