POČELA JE PRVA LIGA SRBIJE I ODMAH SKANDAL: Na belu tačku zbog NEPOSTOJEĆEG penala!

Autor:

Sport

08.08.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub Budućnosti iz Dobanovaca se odmah oglasio saopštenjem.

Republika

Foto: Budućnost Dobanovci

FK Budućnost Dobanovci

I zvanično su počela fudbalska takmičenja u Srbiji. Uz Superliugu Srbije otpočelo je i takmičenje i u Prvoj ligi u kojoj je najzanimljivije bilo na meču prvog kola u kojem su fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca izgubili u gostima od ekipe Mačve iz Šapca sa 1:0.

Naime, početak nove sezone obeležilo je i kontraverzno suđenje na pomenutom meču.

Tek smo na početku takmičenja a već imamo i prvi skandal. Čak se spominje i "nepostojeći" poenal. 

Odmah nakon utakmice održana je i konferencija za mediji na kojoj se oglasio i PR medadžer ekipe iz Dobanovaca Nenad Cvetković koji je izjavio sledeće. 

- Iako je utakmica bila vrlo borbena i otvorena u kojoj su obe ekipe isle na pobedu , senku na ceo meč baca glavni sudija svojim krajnje čudnim kriterijumom. Svirajući nepostojeći penal za domaćina sve je bilo već jasno na samom početku.

Za domaćina je sviran svaki kontakt u opasnoj zoni dok Dobanovčani dobijaju prekide samo na sredini terena. Dva postojeća penala za Dobanovce su potpuno ignorisana čak je kod drugog Ilić bio sankcionisan za simuliranje.

Veliko razočarenje na licima igrača Budućnosti  je bilo primetno veći deo utakmice, dok se i sam domaćin čudio pojedinim odlukama koje su išle njima u korist.

Da ne bi ovaj autorski tekst bio samo subjektivni osećaj, najbolje je pogledati snimak utakmice i uveriti se u sramne odluke glavnog arbitra.

Želeo bih da čestitam igračima i stručnom štabu na dobroj igri i borbi - izjavio je Cvetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading