NAJNOVIJE INFORMACIJE: Zvezda ODBILA dve ponude iz Serije A!

Autor:

Sport

08.08.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Maxbet sport saznaje, Crvena zvezda je odbila čak dve ponude italijanskih klubova za mladog fudbalera Željka Gavrića.

Republika

Foto: Starsport

Prelomili iz Ljutice Bogdana

Kako dalje prenosi pomenuti portal, još pre godinu dana Italijani su prepoznali njegov potencijal, dolazili su nekoliko puta da snimaju Gavrićev učinak i raspitivali se za uslove pod kojim Crvena zvezda hoće da proda mladog krilnog napadača.

Kako se Gavrić nije nalazio u prvom timu Dejana Stankovića, italijanski timovi iz Serija A su pokušali da dogovor postignu po “nižoj ceni”.

Prvo je svoj plan imala Đenova, a kako saznaje MaxBet sport pored njih je nedavno odbijena i Venecija, koja je novi član Serije A.

Foto: Starsport

Željko Gavrić

Kako dalje otkriva pomenuti portal, ova dva kluba su Gavrića u svojim redovima želili na pozajmicu ali sa pravom otkupa.

Crveno-beli su vagali i procenili da je u drugoj polovini avgusta prodaja jedina opcija.

Mladi reprezentativac Srbije je u petak u završnici meča s Napretkom prvi put ušao sa klupe i imao nekoliko dobrih poteza.

To su bili njegovi prvi minuti u ovoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading