SVECI VEĆ UŠLI U PREGOVORE SA MESIJEM: Poketino se izjasnio: Sada je sjajna prilika!

Autor:

Sport

06.08.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesi je otišao iz Barselon, to je zvanično. A sada je na Argentincu koji je slobodan igrač da nađe prigodnu sredinu da nastavak karijere.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino

Francuski Pari sen Žermen se uveliko pominje kao nova sredina za legendarnog Argentinca, a to su večeras i potvrdili direktno iz Pariza. 

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poćetino poručio je da klub aktivno radi na pojačanjima i otkrio da je sada sjajna prilika za angažovanje Lionela Mesija.

- Klub vredno radi na polju tranfera kako bismo ojačali tim i dostigli naše ciljeve. Kada pričamo o igračima Mesijevog kalibra, sada se ukazala velika prilika. Rekoh, klub radi vredno. Gledamo ka svim šansama, a to jedna od njih. Obavestiću vas kada budemo imali više informacija - rekao je Poćetino.

Da su čelnici Svetaca aktivni na tom polju otkvira i pouzdani novinar Fabricio Romano.

Navodno, pregovori napreduju u dobrom smeru i na Parku Prinčeva su uvereni da će uspeti da dovedu jednog od najboljih igrača svih vremena.

 

 

U vezu sa Argentincem dovodio se i engleski šampion Mančester siti ali je trener Građana, Pep Gvardiola negirao da klub ima ikakve ambicije u dovođenju legendarnog fudbalera, više o tome pročitajte OVDE.

Mesi (34) je celu dosdašnju karijeru proveo u Barsi, gde je i ponikao. Na ukupno 778 mečeva postigao je 672 gola i zabeležio 305 asistencija.

Sa katalonskim klubom je osvojio sve što se moglo osvojiti.

Kao individualac je šest puta dobijao Zlatnu loptu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading