KAZAHSTANSKA GOLGOTA ZA ZVEZDU: Ljubimac Grobara ŠOKIRAO Delije!

Autor:

Sport

21.07.2021

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se pred duel 2. kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde posle remija sa Vojvodinom bez golova u 1. kolu Superlige Srbije

Proslavljeni as Partizana, koji trenutno nastupa za kazahstanski Tobol, Zoran Tošić upozorio je Crvenu zvezdu na opasnost koja joj preti od ofanzivnog trilinga Kairata koji predvodi iskusni Brazilac Vagner Lav.

U napadu imaju veliki kvalitet. Vagner Lav je alfa i omega, sve počinje i završava se kod Brazilca. Ekipa dosta zavisi od mog bivšeg saigrača iz CSKA. Dejstvuje na poziciji 'desetke', sjajno sarađuje sa dva visoka i snažna napadača (Hoseom Kanteom i Arturom Šušenačevim), veštim u skoku, ali i u kontroli lopte. Valja očekivati da njih trojica budu glavna opsanost po gol Milana Borjana. Nebojša Kosović je glavni distributer lopti ka ofanzivcima, pokretač akcija iz veznog reda. Spreman je Kairat u fizičkom smislu, u takmičarskom je ritmu, odavno je počeo sezonu, za razliku od sastava Dejana Stankovića iza koga je tek jedno superligaško kolo... Mada, odbrana je slabiji deo Kairatovog tima i ako bi negde Zvezda trebalo da traži šansu, tu je - otkrio je Tošić za "Mocartsport".

RepublikaFoto: Starsport
Upozorio zvezdaše na Lava - Zoran Tošić

Upravo ove Bambijeve reči idu u prilog odluci trenera srpskog šampiona Dejana Stankovića da promeni formaciju za gostovanje u Almatiju, a tokom meča koji je zakazan za 16 časova po srednjeevropskom vremenu očekuju se ekstremni vremenski uslovi. Pobednik ovog dvomeča igraće u 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona sa jermenskim Alaškertom ili moldavskim Šerifom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading