BEOGRAD NA NOGAMA: Crno-beli dobili VELIKU PRETNJU!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

15.07.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je da Čukarički ima ulogu favorita, ali da njegov tim na Banovo brdo ide sa jasnim ciljem.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizana i Čukaričkog

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca u petak od 17.55 sati otvaraju novu sezonu u Superligi.

- Gostujemo jednoj izvanrednoj ekipi koja ove sezone igra i na evropskoj sceni. Poštujemo Čukarički i sve što predstavlja u srpskom fudbalu, kako organizaciono tako i kvalitetom ekipe. Pritisak je sastavni deo našeg posla i naravno da postoji, a uspešniji je onaj ko ga bolje kontroliše. Sigurno da postoji motiv, kako kod nas tako i kod protivnika, ali ne bavimo se kalkulacijama i prošlošću - rekao je Rogan za klupski sajt.


- Imamo ambiciju, znamo šta želimo i idemo na Banovo brdo da damo sve od sebe, da igramo kao tim, da se žrtvujemo za uspeh ekipe i rezultat će doći kao plod svega toga. Čukarički jeste favorit, ali mi imamo želju i motiv da na pravi način otvorimo šampionat - zaključio je Rogan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading