GROBARI ODAHNULI: Supertalenat OSTAJE U PARTIZANU!

Autor: Republika

Sport

10.07.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović izjavio je da ne namerava skoro da napusti Partizan za razliku od svojih vršnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Trend da mladi igrači Partizana već kao tinejdžeri odlaze u inostrastvo nije uticao na Jovića:

- Ugovor sa crno-belima sam zimus produžio do 2025, što znači da sam samo njima posvećen. Naravno da bih voleo da ovde osvajam trofeje, pobeđujem u derbiju, uradim nešto po čemu će me pamtiti. Još sam mlad da idem preko. Stvarno ne razmišljam o inostranstvu, želim najpre da se dokažem u klubu koji me lansirao - govori Jović za "Mozzartsport" i zaključuje:

- Ako već pričamo o budučnosti, najviše bi mi „legao“ fudbal kakav se igra u Nemačkoj ilI Španiji. Što se uzora tiče, od malena sam skidao poteze Nejmara, a od naših – Saše Ilića. Nisam bio u prilici da zaigram sa legendarnim kapitenom, ali smo odradili nekoliko treninga na nedavnoj turneji A reprezentacije u Japanu. Čestitao mi je na svemu što sam dosad uradio, rečima: 'Guraj loptu napred, budi hrabar, igraj bez pritiska'. Dragocena pomoć, posebno od takve veličine - kaže jović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading