(FOTO) IZGUBIO SAM OCA TO ME NAJVIŠE BOLI! Domaći hip-hop muzičar ISKRENO o NAJTEŽIM životnim trenucima!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

10.07.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio je svoju dušu!

RepublikaFoto: Anđelija GRUJIĆ
Prvi zajednički nastup nije prošao kako treba, zato su odlučili da drugi bude bolji!

Exit festival je pod svojim nebom okupio mnoge velike i talentovane muzičare, a između ostalih svoje mesto na novosadskoj bini našli su i hip-hop muzičar F.O.X. i njegov prijatelj reper Surreal.

Prvu zajedničku saradnju ovi muzičari imali su u oktobru prošle godine u popularnoj Barutani, a kako kažu to im je bio najgori koncert.

- Najgori koncert u životu! Počela je da pada kiša, svemir se urotio protiv nas, ništa nije išlo kako treba, slomio sam nogu- rekao je Surreal za poratl "Republika.rs", a onda se umešao i F.O.X .:

- Da bilo je užasno, čak smo se i posvađali, šest meseci nismo pričali, ali sad smo tu gde jesmo i spremni smo da pokidamo Exit.

RepublikaFoto: Anđelija GRUJIĆ
F.O.X. nam je otkrio da je gubitak oca na njega dosta uticao!

Iskoristili smo priliku da sa F.O.X.-om popričamo i o njegovom detinjstvu i periodu studiranja:

- Pamtim devedesete, kažu da je najteže kada izgubiš roditelja. Svi su prošli traumu tada zbog bombardovanja, a ja sam prošao najgore, ja sam tada izgubio oca!

- Nije istina da sam dilovao travu- istakao je hip-hop muzičar, pa dodao - Lagao sam, mi najviše lažemo i izmišljamo. Jesam studirao filosofiju, ali i to sam malo naduvao u prethodnim intervjuima. 

Surreal nam je nakon intervjua sa F.O.X.-om otkrio da je jako ponosan što mu je otac baš najmlađi dobitnik Ninove nagrade, Vladimi Arsnijević:

RepublikaFoto: Anđelija GRUJIĆ
Dok je Surreal ponosan na svog tatu!

- Jako sam ponosan na tu činjenicu, krv nije voda, od njega sam nasledio talenat za pisanje tekstova. Pokušao je mnogo puta da mi sugeriše da promenim nešto u tekstu, ali nisam ga poslušao, moraš verovati u to što radiš.

Pitali smo ga i kako je njegov život u Španiji i SAD-u uticao na njegov rad:

- Mnogo je uticao, promeniš se kao čovek i umetnik kada počneš da živiš na njihov način i da razmišljaš na njihovom jeziku.

Nakon razgovora sa nama ova dva pozitvna muzičara otišli su da se pripremaju za nastup koji je odlično prošao

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading