VIDEO SAM NA KOGA NE MOGU DA RAČUNAM: Stanković iskren posle pobede nad Rumunima

Autor:

Sport

05.07.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih bez dlake na jeziku nakon novog trijumfa u Austriji.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crvena zvezda je u trećoj pripremnoj utakmici ovog leta savladala rumunski Arđeš, a posle meča je Dejan Stanković bio potpuno iskren.

Tim iz Ljutice Bogdana su do pobede pogurali Veljko Nikolić sa jednim i Nikola Krstović sa dva gola, što je sigurno obradovalo Stankovića.

Moglo je i bolje, ali drago mi je da smo prošli bez povreda. Ne treba sada da izgledamo briljantno. Dali smo šansu mladima, oni su projekat Crvene zvezde, videli smo na koga možemo da računamo, na koga ne. Sa loptom je moglo da bude dosta mirnije, što je normalno i ipak sam zadovoljan - rekao je strateg šampiona Srbije posle meča.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli

Crveno-belima je ostalo da u Austriji odigraju još meč sa Šturmom iz Graca, što će im biti generalna proba pred početak sezone.

Imamo meč sa Šturmom u četvrtak, biće muška, takmičarska utakmica. Znam gde smo i šta smo u ovoj fazi priprema i kako radimo. Za sada ide sve po planu, pa polako... Hoću da me boli glava koga da stavim u tim, a koga ne - dodao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading