ODRŽANA SKUPŠTINA FSS: Poznato do kada će biti izabrano novo rukovodstvo

Autor: Tanjug

Sport

30.06.2021

18:30

Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) postigla saglasnost oko usaglašavanja propisa, izbora i rokova, a novo rukovodstvo FSS biće izabrano do 15. decembra 2021. godine, dok će izbori biti raspisani posle usvojenih izmena Statuta FSS, saopšteno je na sajtu Saveza.

Promo foto
Srpska kuća fudbala u Staroj Pazovi

U Sportskom centru u Staroj Pazovi danas je održana sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS), kojom je predsedavao Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je saopštio FSS, sednici Skupštine prisustvovalo je 48 od 67 delegata koji su na početku aplauzom pozdravili posebne goste, počasnog predsednika FSS Tomislava Karadžića i selektora Dragana Stojkovića.

Rad Skupštine pozdravili su i ispratili gosti iz FIFA gospoda Laura Dija i UEFA, Luka Nikola, Jan Hafner i Marios Georgiju.

Delegati FSS usvojili su Izveštaj o radu Izvršnog odbora za 2020. godinua, usvojen je Izveštaj o finansijskom poslovanju FS Srbije za 2020. godinu i Izveštaj revizora.

Kako se dodajen Nadzorni odbor i Finansijska komisija ocenili su da je poslovanje Fudbalskog saveza u periodu od 1. januara 2020. do 31. decembra 2020. godine bilo racionalno, da su sredstva trošena namenski i u skladu sa finansijskim planom.

Oni su pozitivno ocenili opredeljenje Saveza da i u vreme pandemije uzrokovane virusom Covid – 19 ulaže značajna sredstva u stručno – pedagoške aktivnosti, kao i u razvoj amaterskog fudbala.

Posle iscrpne analize generalnog sekretara Jovana Šurbatovića, delegati Skupštine usvojili su Izveštaj o radu, zatim i Finansijski izveštaj u kojem je konstatovano da je FS Srbije u 2020. godini poslovao uspešno.

Komentari (0)

Loading