SAGA JE GOTOVA: Poznato koliko će POVRATNIK u Zvezdi godišnje ZARAĐIVATI!

Autor: Republika

Sport

30.06.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Krstičić se vratio na stadion "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Krstičić i Dejan Radonjić

Doskorašnji igrač AEK-a se vratio u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa grčkim klubom. 

Po saznanjima Mozzart Sporta, povremeni reprezentativac Srbije potpisaće ugovor na dve godine, po kom će zaraditi 850.000 evra. U prvoj će mu plata biti 400.000, a u drugoj 450.000. Naravno, uz uobičajene bonuse za dobre rezultate.

Imao je Krstičić veća primanja u AEK-u - po pisanju tamošnjih medija 600.000 evra godišnje, ali je svesno napravio finansijski ustupak zbog velike želje za povratkom u Beograd. U sredu je zvanično raskinuo saradnju sa Atinjanima i "čistih" papira zaputio se na stadion Rajko Mitić, čiji je stanovnik već bio od leta 2017. do januara 2019.

Krstičić je sa Zvezdom osvojio dve titule i igrao grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope. U svom prvom mandatu odigrao je 63 utakmice, dao šest i namestio četiri gola. Bio je jedan od najznačajnijih igrača ekipe koja je izborila povratak kluba na evropsku scenu i započela uspešnu seriju koju će crveno-beli predstojeće sezone pokušati da produže na peto uzastopno učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja i petu titulu u nizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading