(VIDEO) RIKARDO PODNEO ŽRTVU ZA PARTIZAN: Stanojević OTKRIO detalje - evo kako se golgeter VRATIO u Humsku!

Autor:

Sport

30.06.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih imao brifing sa novinarima u kojima se dotakao brojnih tema.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, u razgovoru sa novinarima u Sloveniji, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim tokom priprema.

Crno-bele je pojačao i povratnik Rikardo Gomeš, a strateg "parnog valjka" je, između ostalog analizirao i situaciju sa ofanzivnim vezistom Sejdubom Sumom.

- Ja sam naravno zadovoljan, želeli smo da ga angažujemo i najznačajnija stvar u celoj priči je da je on želeo da dođe u Partizan. Pouzdano to znamo, imao je mnogo dobrih ponuda, finansijski boljih nego što je to naš klub mogao da mu pruži. Samo da bi došao da igra kod nas, jer ima emociju prema Partizanu. Lepo mu je bilo ovde. S te strane sam zadovoljan, došao je neko ko je već bio ovde. Doveli smo proverenog igrača. - otkrio je Stanojević.

RepublikaFoto: fkpartizan
Rikardo sa novim saigračima

Administrativni problem sa Sumom još uvek traje.

- U utorak uveče kada sam se čuo s Ilievim rekao mi je da ima problema s vizom. Ne može da dođe. Da li će, kad će, šta će, sada je takva situacija. Reč je o administrativnim problemima - kazao je Stanojević, pa dodao:

Znači nam svaki igrač. Videćemo da li će doći još neko. Očekujemo još jednog igrača da dovedemo. Želeli smo Rikarda i Engoja, sad ćemo videti da li ćemo još jednog. Hoćemo da vidimo. Značilo bi nam da je Suma tu. Da li će neko otići, videćemo. Voleo bih da imam sve igrače na raspolaganju, ali teško je. Zadovoljan sam što je Rikardo generalno na vreme došao.

Kompletno obraćanje Aleksandra Stanojevića novinarima možete pogledati u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading