ILIEV ZAGRMEO: Alavost i bahatost POJEDINIH sprečili dolazak NAPADAČA u Partizan!

Autor: Republika

Sport

29.06.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Partizana Ivica Iliev prokomentarisao je dešavanja oko transfera Rikarda Gomeša i neostvarenog dolaska Žulijena Ngoja.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Prema rečima Ilieva, Ngoj nije došao zbog "bizarnih" razloga:

- Radimo na novajlijama. Uskoro očekujem još jednog igrača, sigurno. Paralelno sa dovođenjem Rikarda smo radili na angažmanu vrhunskog potencijala, ali to se na kraju nije desilo iz bizarnih razloga - uverava Ivica Iliev.

Prvi čovek sportskog sektora crno-belih dodaje da je transfer vredan 1.500.000 evra (projektovan za plaćanje u tri rate) propao zbog “intervencije” treće strane, jer su klub i igrač pristali na uslove.

- Doveli smo posao do pred svršen čin, ali nismo uspeli da ga realizujemo zbog alavosti i bahatosti pojedinih ljudi u surovom svetu gde menadžeri dosta odlučuju. Da, Rikardo je bio prioritet, međutim, ne želimo da stanemo, već da pojačamo ofanzivnu linuju tima -  zaključio je Iliev. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading