NEMANJA JOVIĆ OTKRIO VELIKE PROMENE U PARTIZANU: Sanjam gol u derbiju i da ga slavim sa Grobarima!

Autor: Marija Stefanović

Sport

29.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi biser Partizanove fudbalske škole raste u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Jović

Nemanja Jović (18) već se predstavio navijačima crno-belih u završnici prethodne sezone, a u razgovoru za Srpski telegraf na pripremama u slovenačkom Ptuju najavljuje još bolje igre na jesen i, naravno, pohod na titulu.

- Nadam se da ćemo dobiti svaku utakmicu i da ćemo osvojiti duplu krunu. Dao sam dva gola u prvom meču protiv Mure na pripremama, sad idemo dalje. Nemam pritisak, drago mi je da ljudi primete moj rad, podrška sa strane mi je dodatni motiv - rekao je Jović.

Mladi napadač je zahvaljujući dobrim igrama već dobio poziv za A reprezentaciju Srbije, posle nastupa za kadetsku i U-21. Bio je oduševljen saradnjom sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, ali ne krije da su mu uspesi sa Partizanom za sada prioritet, iako mu je reprezentacija svetinja.

- Ako bih morao da biram, više bih voleo da dam gol na derbiju nego na Svetskom prvenstvu, mada bih ja i jedno i drugo. Utakmica protiv Zvezde se razlikuje od svih drugih, a ja još čak nisam zaigrao ni pred grobarima. Želja mi je da dam gol i otrčim na jug, o tom osećaju sam sanjao - dodao je Jović, koji nam je otkrio da mu je idol Saša Ilić, ali i Nejmar, s kojim bi voleo da odmeri snage, možda baš na narednom Mundijalu.

RepublikaFoto: Starsport

Kosa je moj zaštitni znak

Nemanja svoj fudbalski stil tek gradi, ali je zato po vizuelnom prepoznatljiv zbog interesantne frizure.

- Svi me pitaju za kosu, ona je moj zaštitni znak. Kao mali sam imao ovakvu frizuru, čak je bila još duža i kovrdžava. Hteo sam da vratim taj fazon i sad mi se ovako baš sviđa, neću je menjati - rekao je Jović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading