DOGOVORENO! IZNENAĐENJE ZA MITROVIĆA: Napušta Fulam, ali OSTAJE u Engleskoj!

Autor:

Sport

27.06.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji, na pragu je novog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Menadžer Fulama, srpskog centarfora Aleksandra Mitrovića, Skot Parker iznenada je dogovorio sporazumni raskid ugovora sa klubom sa "Krejven Kotidža", javljaju britanski mediji.

Parker će menadžersku karijeru nastaviti u Bornmutu, timu koji će se naredne sezone u Čempionšipu boriti upravo sa Fulamom za ulazak u Premijer ligu. Sve bi trebalo da bude ozvaničeno u roku od 48 sati.

Odlazak Parkera može biti odlična vest za rekordera po broju golova u dresu reprezentacije Srbije. Naime, upravo njegovom odlukom Mitrović je dobar deo minule sezone bio "zakucan" za klupu, pa nije dobio šansu da ponovo sjajne partije koje je godinu dana ranije pružio u Čempionšipu. Mitar je tada, kao prvi strelac, bio najzaslužniji za povratak londonskog kluba u elitni rang engleskog fudbala, a videćemo da li će podvig uspeti da ponovi i u nastupajućoj takmičarskoj godini. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading