TRESE SE MARAKANA: Zvezda dovodi Ronalda

Autor:

Sport

27.06.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična ponuda šampiona Srbije je već prihvaćena.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Rumunski fudbaler Ronaldo Deakonu (24) bi uskoro mogao da postane novi fudbaler Crvene zvezde.

Šampion Srbije je već poslao zvaničnu ponudu Gaz Metanu, a rumunski klub ju je prihvatio, pa je sada ostalo da samo Ronaldo dogovori lične uslove, pošto više nema prerpeka za transfer.

Pozvao me je u petak predsednik kluba Valentin Jordanesku i rekao da je dobio ponudu Crvene zvezde. Obavestio me je da su se klubovi dogovorili i da predstoji da ugovorim lične uslove sa klubom iz Beograda - izjavio je Deakonu, a prenosi tamošnji portal "GSP".

Međutim, istakao je Ronaldo da ne želi po svaku cenu na "Marakanu", već samo ako ponuda bude zadovoljavajuća.

Odgovorio sam predsedniku Jordaneskuu da ako ponuda Zvezde nije adekvatna za klub (mada jeste, čim je prihvaćena) i mene neću otići. Srećan sam u Mednasu - dodao je Rumun.

Ronaldo Deakonu je levonog, igra na poziciji ofanzivnog veziste, a snalazi se i kao levo krilo ili centralni vezni fudbaler.

Prethodne sezone je na 39 utakmica imao dabl-dabl učinak, 11 golova i 14 asistencija.

Nije poznato koliko je Zvezda ponudila Gaz Metanu za njega, ali se na "Transfermarktu" njegova vrednost procenjuje na 900.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading