POTVRDIO! Vratio se Strahinja Pavlović!

Autor:

Sport

27.06.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni štoper razrešio sve dileme oko svoje budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši defanzivac Partizana Strahinja Pavlović

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović (20) vratio se u Monako sa pozajmice iz Serkl Briža, a u razgovoru za "Mocartsport" perspektivni defanzivac je otkrio detalje kako je završio u Beligiji.

Trener Niko Kovač i direktor Pol Mičel su mi u januaru otvoreno rekli da tokom prolećnih meseci neću imati odgovarajuću minutažu u Monaku. Eventualno bih odigrao dve, tri utakmice u Kupu Francuske, zbog čega su predložili opciju pozajmice Serkl Brižu. Otvoreno su mi predočili da je reč o filijali, da ću se osećati kao da sam na susednom terenu i da ću imati sigurne minute - poručio je Pavlović, pa dodao:

Kad sam došao, niko u klubu nije pominjao pozajmicu. Lokalni mediji jesu. Bespotrebno. Nije bila u planu. Situacija se promenila tokom jeseni, da bih u januarskom prelaznom roku dobio ponudu Kadiza i još nekih španskih klubova. Svaki je želelo zajam od minimum godinu dana, što Monaku nije odgovaralo. Rekli su mi da mogu i da ostanem, međutim, da nema potrebe, jer ne bih igrao. U takvim okolnostima samo dan mi je trebalo da prelomim. Izabrao sam Serkl Briž kako bih igrao, jer su sledovale utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta i želeo sam da početak novog ciklusa dočekam spreman.

Popularni Kalaba je put "kneževine" otišao leta 2020. iz Partizana u transferu vrednom deset miliona evra, a, po svemu sudeći, naredne sezone dobiće zasluženu priliku da pokaže koliko ume u dresu Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading