STANOJEVIĆ SA OSMEHOM POTVRDIO: Napadač STIŽE u Partizan - Grobari ODUŠEVLJENI!

Autor:

Sport

26.06.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg crno-belih nakon remija sa Slovencima.

RepublikaFoto: FK Partizan
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana i Mure odigrali su nerešeno (2:2) na pripremnom meču u Sloveniji, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan učinkom svojih izabranika.

On je podvukao da je sjajna stvar što su neki mladi igrači dobili priliku i opravdali poverenje, a poručio je i da sa nestrpljenjem čeka pridošlice u napadu "parnog valjka".

Ovo je prva utakmica, neki igrači imaju tri treninga. Bilo je teško. Napokon je bilo gledalaca. U prvom poluvremenu smo imali dosta problema, zadovoljan sam drugim - počeo je šef struke Partizana, pa dodao:

Jednostavno imamo svoj plan. Tek smo počeli. Njima ranije počinje prvenstvo. Rezultat ne utiče. Nije prijatno kad gubite, ali pripreme služe za takve stvari.

Stanojević je posebno apostrofirao učinak mlađih fudbalera.

Baždar, Jović, koji je rešio, Đorđević, koji je debitovao, Terzić je dobro ušao – i on je mlad.

Partizan će sledeći test imati 30. juna, kada će već biti značajno pojačan.

Neki igrači će dobiti 60 minuta, neki manje. Čekamo napadače koji treba da dođu. Biće sve teže i teže. Idemo korak po korak - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading