SUDAR RADNIKA I MARIBORA: Nastavlja se Regionalna liga u boksu

Autor: Republika

Sport

26.06.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za nastavak Regionalne lige u boksu. U Bijeljini večeras od 20.00 u okviru prvog meča snage će odmeriti domaći Radnik predstavnik Slovenije Maribor. Meč će direktno prenositi kanal Arena fight od 20.00.

RepublikaFoto: BSS
Meč Regionalne bokserske lige

Obe ekipe imaju veliku želju za pobedom, jer su na na startu izgubile od Viteza i Crvene zvezde. Pre meča, koji će biti održan na gradskom trgu na otvorenom, timove i delegata Jovicu Panića je primio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

RepublikaFoto: BSS

Očekuju se sjajni mečevi. Biće uzbudljivo u svakom, a posebno će biti zanimljivo u kategoriji do 72 kg (Leo Cvijanović na Gregora Starašinića), kao i duel super teškaša  (Tadija Nikolovski na Alena Mašovića).

Inače veliki derbi 2. Kola biće održan 4. jula na Adi Ciganliji (kod Tornja na tribinama veslačkog i kajakaškog centra), kada će Crvena zvezda dočekati Vitezove iz Zagreba, u direktnom prenosu na kanalu Arena 1. A meč će biti otvoren i za publiku. 

U ostalim mečevima Loznica dočekuje Železničar iz Sarajeva, dok će Podgorica dočekati Vardar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading