POSTAJE TREĆI NAJPLAĆENIJI U ISTORIJI PARTIZANA: Posle Gomeša, crno-beli dogovorili još jednog NAPADAČA!

Autor:

Sport

26.06.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rikardo Gomeš se vraća u Humsku, a crno-beli su mu našli partnera u napadu - Žulijana Engoja!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Prema saznanjima "Mozzart Sporta" transfer je na pragu realizacije...

Talentovani napadač poreklom iz Konga boravio je pre desetak dana u Beogradu, i navodno je pristao na dolazak u redove vicešampiona Srbije!

Engoj je pod ugovorom sa belgijskim Eupenom do 2022. godine, ali taj klub usled finansijskih problema mora da rasproda najbolje igrače. Zimus je, navodno, postojala ponuda Standarda iz Liježa teška čak 5.000.000 evra, ali je odbijena. Situacija se u međuvremenu promenila, Eupen bi sada bio zadovoljan i sa 2.000.000, međutim u Humskoj se nadaju da će dogovor biti postignut na 1.500.000 evra.

Ukoliko pregovori dva kluba uspešno budu privedeni kraju Engoj će s 1.500.000 evra plaćenog obeštećenja postati treći najskuplji igrač u istoriji Partizana, odmah iza Umara Sadika i Sejdube Sume.

Engoj je karijeru počeo u Brižu, pa se otisnuo u Englesku gde je nastupao za Stouk u Premijer ligi, pa Volsol, a kraće vreme proveo je na pozajmici u Grashopersu. U Belgiju se vratio avgusta prošle godine, na 32 utakmice postigao šest golova i jednom bio asistent.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading