STANOJEVIĆ LIČNO ODBIO: Partizan nije prihvatio ponudu iz Premijer lige za svog prvotimca

Autor:

Sport

25.06.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani klub je bio spreman da ponudi pozamašnu svotu novca.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Partizan je na svom stolu imao ponudu od dva miliona evra za Igora Vujačića, ali je na lično insistiranje Aleksandra Stanojevića ona odbijena, piše "Telegraf".

To je potvrdio i štoperov menadžer Radojica Božović.

Istina je, Vujačić je dobio ponudu iz Rusije, koja je težila 2.000.000 evra i bila je na Partizanovom stolu. Ljudi iz kluba su me kontaktirali, predočili da trener Stanojević želi da Igor ostane, da mu je potreban, jer je Svetozar Marković otišao, pa se tražio novi igrač i nije bio momenat za nova pomeranja - otkrio je Božović za "Telegraf".

Foto: Starsport
Igor Vujačić

Nastavio je u istom ritmu.

- Kada nam je tako predočeno, nismo više ni razmišljali o ponudi, jer je postojala želja za zahvalnošću zbog odnosa kluba i Stanojevića prema igraču u minulim mesecima. Sve što prethodni trener Milošević nije video, Stanojević očito jeste i došli smo do toga da Vujačić sada igra u kontinuitetu i ima milionske ponude. Ako trener bude poželeo, ostaje još godinu u klubu i ako treba produžiće ugovor - dodao je Crnogorac.

Takođe, Božović otkriva i da je krajem maja Vujačić bio na meti Tuluza, da su pregovori došli u završnu fazu, ali da pomenuti klub nije uspeo da se plasira u Ligu 1, pa je transfer propao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading