KINEZI SPREMILI DŽAK PARA: Najbolji igrač Zvezde dobio VIŠEMILIONSKU ponudu

Autor:

Sport

27.06.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao bi sedmocifrenu platu.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić i aleksandar Katai sa Dejanom Stankovićem

Aleksandar Katai je nedavno produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine, a sada se pojavila informacija da je umesto toga mogao da se preseli u Kinu.

Jedan od najboljih igrača šampiona Srbije će po novo ugovoru na "Marakani" zarađivati 600.000 evra po sezoni, a neimenovani klub iz Kine mu je nudio duplo od toga, prenosi "Kurir".

Kada se uzme u obzir da bi i ugovor bio na bar dve godine, zaključuje se da bi Katai u Kini zaradio najmanje 2,4 miliona evropskih novčanica.

Kada je dobio ponudu iz Azije, Katai je imao sastanak sa Zvezdanom Terzićem koji mu je ubrzo ponudio pomenutu platu u Zvezdi, ali i velike bonuse za evropske uspehe.

Foto: fkcrvenazvezda
Aleksandar Katai

Kataiju se to svidelo, pa je prihvatio ponudu sadašnjeg kluba i ostao na stadionu "Rajko Mitić", a Kinezima se zahvalio.

Drugi razlog ostanka Kataija je i to mu se nije previše išlo u inostranstvo, najviše zbog porodice i sada je crveno-belima na pripremama u Austriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading