TRESE SE OSTRVO: Transfer UMARA SADIKA glavna tema u Engleskoj!

Autor: Republika

Sport

26.06.2021

19:31

Visoki Nigerijac je zainteresovao pola Evrope, uključujući i giganta Mančester Siti.

Starsport
Umar Sadik protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope

Doskorašnji centarfor Partizana je odigrao fenomalnu sezonu u Almeriji, koja namerava da ga pametno proda, ne žureći pred bogatim ponudama.

Informacija da se za Sadika interesuje ni manje-ni više nego prvak Premijer lige Mančester Siti je naveo britanski tabloid "San" da objavi tekst o golgeteru Almerije.

"San" je napisao sve poznate činjenice, koje je plasirao špansi "As". Naveli su i da je Nigerijac počeo sezonu u Partizanu sa šest golova u deset utakmica pred tranfser u Segundu.

 

 

Kako stoji u tekstu plan je da Građani otkupe Sadika od Almerije, a onda ga proslede na pozajmicu u francusku Troa, koji se vrati u najjači rang francuskog fudbala i preko su mu potrebna pojačanja.

AS tvrdi da će Almeriji ubrzo stići ponuda sa Etihada crveno-beli, navodno, neće da prodaju Nigerijca za manje od 30.000.000 evra. Ovome se nada i Partizan kome bi trebalo da pripadne 40% od narednog transfera Sadika.

Nigerijac u ugovoru sa Almerijom ima otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra, ali su Španci spremni da ga puste za duplo manje novca. Doveli su ga iz Partizana za 5.000.000 uz brojne bonuse.

 

Komentari (0)

Loading