TIKET ZA EURO: Evropa dobija NOVOG šampiona, Holanđani GOLEADOM ruše Čehe!

Autor:

Sport

27.06.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su naši predlozi za dva susreta eliminacione faze koji se igraju u nedelju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo i selektor Santoš sa peharom osvajača Evropskog prvenstva

Danas su na programu dva meča osmine finala Evropskog prvenstva, a sastaju se Holandija i Češka, odnosno Belgija i Portugal.

"Lale" su izraziti favoriti protiv Čeha, kako zbog kvaliteta pojedinaca, tako i zbog činjenice da su grupnu fazu lagano prošli kao prvoplasirana selekcija. Kvota da će trijumfovati protiv Češke kreće se u rasponu od 1,70 do 1,80. Naš predlog je da odigrate u kombinaciji 1&3+, što "plaća" sa 2,70. Meč na "Puškaš areni" na programu je od 18 časova.

U derbiju večeri u Sevilji, snage će odmeriti Belgijanci i branilac trofeja, reprezentacija Portugala. Kladionice su za ovaj susret odredile prilično izjednačene kvote. Na Belgiju je između 2,55 i 2,65, dok je na Portugalce od 2,90 do 3,00. Belgijanci su odigrali perfektno u grupi, upisali su tri pobede, imaju moćan tim i ogroman izbor igrača, a mi vam savetujemo da se kladite upravo na njih. Utakmica počinje u 21 sat.

Tiket za 27.06

Holandija - Češka 1&3+ 2,70

Belgija - Portugal 1 2,60

Ukupna kvota: 7,02

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading