ZVEZDA PRESEKLA: Ništa od NAJVEĆEG LETNJEG POJAČANJA, Prijović OTPAO!

Autor:

Sport

22.06.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok sa "Marakane"! Crvena zvezda je odustala od Aleksandra Prijovića!

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Prijović

Aleksandar Prijović neće postati novi igrač crveno-belih, saznaje portal "RSB".

Kako se navodi, Zvezda je odustala od bivšeg reprezentativca Srbije, pošto je rukovodstvo kluba donelo odluku da Prijović neće moći da se pravovremeno priključi ekipi.

Prijović jeste želja svih u Ljutice Bogdana, ali neće moći da raskine saradnju sa aktuelnim klubom Al Itihadom još 20-ak dana, pa je zbog toga doneta ovakva odluka.

To bi značilo da Prijović sa Zvezdom ne bi na pravi način prošao pripreme pred start kvalifikacija za Ligu šampiona i zbog toga se crveno-beli sad okreću novom napadaču na čijem se transferu ubrzano radi.

Zvezda je bila spremna da da pravo bogatsvo Prijoviću ne bi li stigao na stadion "Rajko Mitić", ali on je crveno-belima potreban od starta priprema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gari

22.06.2021 16:03

Е, тако! Алал вера! Овај набеђени лик, с пунђом имао би плату већу од свих па би настао раздор у свлачионици... Далеко му лепа кућа - ни Грци га неће... Имамо такав тим да би и моја баба, у Петер у, могла да подмеће ђа ногу, ђа главу и да изиграва центарфора...