POTVRĐENO! KAO BANE IVANOVIĆ? Rekorder STIŽE u Zvezdu posle Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

22.06.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak vredan svakog poštovanja.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde, uz ilustraciju Branislava Ivanovića

Veliko letnje pojačanje Crvene zvezde Aleksandar Dragović nalazi se na trećem mestu večne liste reprezentacije Austrije, po broju odigranih mečeva u dresu sa nacionalnim grbom.

Dragović je u dosadašnjem toku karijere igrao 93 puta za Austriju, a samo dva nastupa mu nedostaju da sustigne Tonija Polstera.

Neprikosnoven je Andreas Hercog sa 103 odigrane utakmice u dresu reprezentacije koji, kao i Polster, više nije aktivan igrač.

Nema dileme da postoje velike šanse da igrač koji je minule sezone nastupao za Bajer iz Leverkuzena postane rekorder Austrijanaca. Podsećanja radi, najviše utakmica u dresu reprezentacije Srbije odigrao je bivši kapiten "orlova" Branislav Ivanović (105), koji se ranije takođe nalazio na meti crveno-belih.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda

Aleksandar Dragović će se priključiti četi trenera Dejana Stankovića po okončanju Evropskog prvenstva, a sa svojim voljenim klubom pokušaće da se domogne plasmana u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading