STIŽE NA PREGOVORE: Crvena zvezda KAPITALNO POJAČANJE rešava za vikend!

Autor: Republika

Sport

18.06.2021

12:26

Stižu nove informacije sa "Marakane" povodom pregovora sa iskusnim napadačem Aleksandrom Prijovićem o kome se već duže vreme priča kao o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde!

Starsport
"Marakana"

Pregovori sa Aleksandrom Prijovićem su počeli još početkom aprila i sve je nagoveštavalo da će nekadašnji reprezentativac Srbije zadužiti crveno-belu opremu.

Međutim, veliki finansijski zahtevi Prijovića su sve stopirali, ali samo do vikenda, kada će se ponovo naći pred pregovaračkim stolom sa crveno-belima.

Prijović još nije raskinuo ugovor sa Al Itihadom, a i da jeste pitanje je da li Crvena zvezda ima taj luksuz da mu obezbedi trogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra. 

Starsport
Aleksandar Prijović

Trener Dejan Stanković želeo je da novog špica ima na raspolaganju od prvog dana priprema, dakle od 24. juna kada srpski šampion putuje u Štegerbah na bazični deo priprema.

Kako piše "Mozzartsport" za vikend je zakazan novi sastanak sa zastupnicima Aleksandra Prijovića.

Posle isteka pozajmice Dijega Falćinelija, Crvena zvezda u špicu ima Milana Pavkova, i mlade snage Krstovića i Lazetića, ali jasno je da crveno-belima treba kapitalno pojačanje u napadu, a da li će to biti Prijović, videćemo...

 

 

Komentari (0)

Loading