STIŽE NA PREGOVORE: Crvena zvezda KAPITALNO POJAČANJE rešava za vikend!

Autor:

Sport

18.06.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Stižu nove informacije sa "Marakane" povodom pregovora sa iskusnim napadačem Aleksandrom Prijovićem o kome se već duže vreme priča kao o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde!

Foto: Starsport
"Marakana"

Pregovori sa Aleksandrom Prijovićem su počeli još početkom aprila i sve je nagoveštavalo da će nekadašnji reprezentativac Srbije zadužiti crveno-belu opremu.

Međutim, veliki finansijski zahtevi Prijovića su sve stopirali, ali samo do vikenda, kada će se ponovo naći pred pregovaračkim stolom sa crveno-belima.

Prijović još nije raskinuo ugovor sa Al Itihadom, a i da jeste pitanje je da li Crvena zvezda ima taj luksuz da mu obezbedi trogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra. 

Foto: Starsport
Aleksandar Prijović

Trener Dejan Stanković želeo je da novog špica ima na raspolaganju od prvog dana priprema, dakle od 24. juna kada srpski šampion putuje u Štegerbah na bazični deo priprema.

Kako piše "Mozzartsport" za vikend je zakazan novi sastanak sa zastupnicima Aleksandra Prijovića.

Posle isteka pozajmice Dijega Falćinelija, Crvena zvezda u špicu ima Milana Pavkova, i mlade snage Krstovića i Lazetića, ali jasno je da crveno-belima treba kapitalno pojačanje u napadu, a da li će to biti Prijović, videćemo...

 

 

Komentari (0)

Loading