DŽAJA I TOZA U GLAS POSLE ŽREBA ZA LŠ: Moglo je i LAKŠE, ali smo BOLJI od rivala

Autor:

Sport

16.06.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije će možda imati šansu da se revanšira Kairatu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Džajić i Svetozar Mijailović

Crvena zvezda će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati sa boljim iz dvomeča u kom se sastaju Makabi iz Haife i Kairat, odlučeno je žrebom u Nionu.

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović izneo je svoje impresije povodom žreba.

- Mislim da u ovom vremenu imamo mnogo bolji i jači tim nego 2015. godine kada nas je Kairat eliminisao iz daljeg takmičenja u Ligi Evrope i sada je prava prilika za revanš ukoliko nam oni budu bili protivnik. Očekujem da ćemo se pripremiti i sve ono što smo do sada uradili je garancija da ćemo uspeti - rekao je Mijailović.

Svoja očekivanja od predstojećeg meča je izneo i počasni predsednik Dragan Džajić.

Možda smo mogli da dobijemo nekog lakšeg protivnika za početak i prvo kolo, ali ne možemo to da izmenimo. Ima dovoljno vremena za pripremu, da stručni štab sve detaljno analizira i da igrači to sprovedu. Verujem da će to uraditi na najbolji mogući način. Ponavljam, da smo dobili nekog drugog bilo bi lakše, ali sam uveren da će ishod biti onakav kakav očekujemo i kakav smo zamislili - poručio je Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading