(VIDEO) PARNI VALJAK POKRENUO MOTORE: Crno-beli počeli sa pripremama!

Autor:

Sport

14.06.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan je počeo pripreme!

RepublikaFoto: FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Na prvom treningu, koji je počeo u 10 časova, ekipi se obratio šef stručnog štaba, g. Aleksandar Stanojević, koji je izložio plan rada za naredne dane.

Uz ekipu nisu igrači koji su imali ili još uvek imaju obaveze sa svojim nacionalnim selekcijama, poput Natha, Holendera, Vujačića, Štulića, Lazara Pavlovića, Jovića, Šćekića i Saničanina.

U toku današnjeg dana počeće i medicinska testiranja u Institutu za medicinsku fiziologiju, Višegradska 26, kojima će u prvom delu prisustvovati i mediji.

Do 24. juna očekuje se povratak skoro svih igrača i polazak u Ptuj (Slovenija), gde će crno-beli ostati do 9. jula 2021. godine.

- Imali smo trening, danas i sutra su pregledi, polako ih uvodimo u rad, prva tri dana imaćemo po jedan trening dok se ne skupimo, onda pojačavamo malo ritam. Reprezentativci i stranci priključiće se 20. juna, kasnije 24. jula i Natho, a Holender do 12. jula, posle Evropskog prvenstva- rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading