ALARM I HITNA REAKCIJA: Evropsko prvenstvo ŽESTOKO UZDRMANO!

Autor:

Sport

09.06.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Španije Dijego Ljorente zaražen je koronavirusom zbog čega su suspendovani svi grupni treninzi ekipe, a potom je došlo do radikalne kolektivne odluke dva dana pred Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Selektor Španije Luis Enrike

Ljorente je na testiranju u utorak bio pozitivan i nalazi se u izolaciji, dva dana pošto je utvrđeno da je i kapiten Serhio Buskets zaražen koronavirusom.

Ostali igrači su negativni, ali su suspendovani svi grupni treninzi, pa se 24 igrača individualno priprema za prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, u ponedeljak protiv Švedske.

U trening centru reprezentacije nalazi se i "paralelna ekipa" od 17 igrača, koji bi mogli da budu pozvani u tim kao eventualne zamene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Igrači koji su pozitivni na koronavirus moraju da provedu najmanje 10 dana u izolaciji, što znači da će Buskets i Ljorente sigurno propustiti utakmicu sa Švedskom.

Oni najverovatnije neće biti spremni ni za duel protiv Poljske, 19. juna. Poslednju utakmicu u Grupi E Španija će igrati protiv Slovačke 23. juna, takodje u Sevilji.

Reprezentativci Španije će se vakcinisati protiv koronavirusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading