(FOTO) MLAĐA I VULETIĆ SAD SU NAJBOLJI DRUGARI: Zajednički registrovali pokret Crno na belo, pa se provode u kafani!

Autor:

Vesti

09.06.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima neka tajna veza Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića i Vladimira Vuletića, poznatijeg kao "ljubi te brat" Velje Nevolje. Jedino što ta veza više nije tajna...

RepublikaFoto: Republika
KUJU PLANOVE: Đorđević i Vuletić

Srpski telegraf dobio je od čitalaca koji su se zatekli sa ovim tandemom u istom beogradskom restoranu sliku njihovog prisnog druženja. O čemu pričaju i kakve planove kuju nije teško dokučiti.

Kako je naš list objavio u vikend-broju, Mlađan Đorđević, koji je i lider pokreta Oslobođenje, dao je logističku podršku da svoju političku organizaciju osnuje Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan i profesor Pravnog fakulteta, kog su studenti optužili za pedofiliju i koji je saslušavan zbog povezanosti s klanom uhapšenog Veljka Belivuka.

RepublikaFoto: Republika
Mlađan Đorđević i Vladimir Vuletić u beogradskom restoranu

Vuletić, čuven po morbidnom ismevanju Belivukovih žrtva i pretnjama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, osnovao je pokret Crno na belo. Baš po ugledu na Đilasovog kuma. On je, naime, maltene u slovo prepisao osnivačka dokumenta, ukazuju podaci Agencije za privredne registre.

O čemu su pričali tokom druženja u restoranu nije teško dokučiti

Gotovo identični su statuti, što dovoljno govori o njihovoj ideologiji i svrsi političkog delovanja, ali i takozvani zapisnik sa osnivačke skupštine. I upravo tu je ostao trag njihove sprege. Vuletić je prevideo da ukloni naslov, pa je, umesto zapisnik sa osnivačke skupštine Udruženja građana pokreta Crno na belo, ostalo napisano "zapisnik sa osnivačke skupštine Udruženja građana pokreta Oslobođenje".

Kako je za Srpski telegraf rekao Mario Spasić, vrlo je opasno to što postoji realna mogućnost da iza ovog Vuletićevog pokreta stoje Đilas i njegov kum.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mario Spasić

- To se jasno vidi iz činjenice da se radi o istovetnim dokumentima. Da li se radi o političkom krilu mafije, videćemo - rekao je Spasić.

Vuletić najpre, prema mišljenju Spasića, treba da objasni u kakvim je vezama za mafijom Veljka Belivuka i da li predstavlja pravno, a sada i političko, krilo mafije.

Na pitanja koja smo im tim povodom poslali Vuletić nije bio dostupan na broj poznat redakciji, kao ni Đorđević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomić Bane

10.06.2021 11:11

Pa svako lmafijaško jezgro ima i svoje političko krilo, zar ne?