KONTAKT USPOSTAVLJEN: Partizan u pregovorima sa BIVŠIM NAPADAČEM, jedan problem Grobarima sreću kvari!

Autor:

Sport

08.06.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je bio spreman da vrati najboljeg strelca iz sezone 2018/19, ali iskrsnuo je veliki problem!

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Crno-beli nastavljaju potragu za napadačem, a ljubimac "Grobara" Rikardo Gomeš je najverovatnije definitivno otpao kao opcija!

Miljan Vukadinović iz Vojvodine je prvi izbor kad je u pitanju fudbalera ovdašnjeg tržišta, sa stranog je fokus bio na Rikardu Gomešu koji je izrazio želju da se vrati u Humsku.

Međutim, problem je novac. Cifra od 1.400.000 evra po sezoni odmah je odvratila Partizan od namere da uopšte povuku dalje korake.

RepublikaFoto: Starsport
Gomeš i Enake

Postojala je opcija da se aktivira opcija pozajmice, pošto otkako je Gomeš  otišao na Bliski istok za 3.000.000 evra, najpre ga je Al Šarža iz Ujedinjeniih Arapskih Emirata prosledila lokalnom rivalu Al Itihad Kalbi, da bi minulu sezonu proveo u turskom Erzurumu, s tim da ta opcija nije realna usled nepovoljne finansijske situacije.

Jedina opcija koja još uvek tinja je da se dogovore sa Al Šaržom da oba kluba plaćaju po deo, ali ovaj posao je daleko od realizacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading