ZVEZDIN BONUS KAO MITROVIĆ: Evropski velikan pogodio sa Mitrogolom, sada pikiraju asa crveno-belih!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski put Anderleht poslao je ponudu Crevnoj zvezdi za Njegoša Petrovića.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mlade uzdanice Crvene zvezde sa titulom

Zvezda je odbila 1.500.000 evra od bivšeg šampiona Evrope, tražeći još milion više i procente od naredne prodaje, saznaje "Mozzartsport".

Plan rukovodstva je da prodajom mladog veziste, zatim Veljka Nikolića i Željka Gavrića, dobije finansijski prostor za plate skupih pojačanja pred kvalifikacije za Ligu šampiona. 

Petrović je po dolasku iz Rada brzo dobio mesto u startnoj postavi i postao pouzdan bonus. Impresionirao je Anderleht posle sjajnog gola Gentu sa 20 metara.

Imali su u Ljutice Bogdana ambiciozan plan da na prodaji Njegoša Petrovića zarade 4.000.000 evra, odnosno da toliko nova iznosi transfer, obzirom da određeni postupak pripada radu, dalje piše "Mozzartsport", ali teško će se primaći projektovanoj ceni. Kako se može čuti Crvena zvezda bi bila spremna da Anderlehtu ustupi Petrovića za 2.500.000 evra i određene procente od dalje prodaje.

Povratne informacije iz Brisela nema. Ukoliko Anderleht ne bude bio spreman na novu rundu pregovora, Zvezda će morati da se okrene drugim rešenjima.

Belgijski gigant ima dugu tradiciju kupovine igrača sa ovog podneblja. Kupovina Aleksandra Mitrovića iz Partizana predstavlja jedan od najvećih izlaznih transfera bivšeg šampiona Evrope u istoriji (pet miliona evra).

Anderleht je od Crvene zvezde kupio Luku Milivojevića, dok je pre nešto više od godinu dana iskoristio smetnje na relaciji uprava kluba-Luka Adžić oko novog ugovora. I za 800.000 evra dobio krilnog igrača, koji je trenutno na pozajmici u Belgiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading