PREOKRET NA MARAKANI: Oglasio se menadžer - Zvezda ipak PRODAJE najboljeg igrača?

Autor:

Sport

01.06.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja se neće dopasti Delijama.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić sa saigračima iz Crvene zvezde

Crvena zvezda je odbila ponudu moskovskog Dinama "tešku" 4,5 miliona evra za ofanzivnog vezistu Mirka Ivanića, ali njegov menadžer Nikola Pavlović, u izjavi za ruske medije, otkriva da ta priča još uvek nije završena.

Naime, srpski šampion ne želi da proda najboljeg fudbalera minule sezone (20 golova, 16 asistencija u svim takmičenjima), pod izgovorom da je neophodan za nastupajuće kvalifikacije za Ligu šampiona, a na Marakani se nadaju da bi kasu mogli popuniti eventualni transferi Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića ili Željka Gavrića. Ipak, Rusi su zagrizli.

- Dinamo je zaista zainteresovan za Ivanića. U kontaktu smo zbog mogućeg transfera - kazao je Pavlović.

RepublikaFoto: Starsport
Preokret? Ivanić bi ipak mogao put Rusije

Podsetimo, Ivanić ima 27 godina, a u Ljutice Bogdana je stigao 2019. godine iz BATE Borisova. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da crveno-beli neće prodavati nosioce igre pre završetka bitke za Ligu šampiona, ali, sudeći po rečima menadžera, vrlo lako može doći do preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading