PARTIZAN DOČEKAO KLJUČNU INFORMACIJU: Vraćaju se na mesto VELIKOG USPEHA?

Autor: Republika

Sport

31.05.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je saznao imena potencijalnih rivala u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Crno-beli će preskočiti prvo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, dok će u drugom biti nosilac. Žreb će se održati 16. juna, a prvi dvomeč u Evropi crno-beli će igrati 22. i 29. jula.

Potencijalnih rivala za Parni valjak ima 45, značajna većina su slabijeg kvaliteta.

Poređani po rejtingu na spisku su: Servet (Švajcarska), Aris (Grčka), Dinamo Brest (Belorusija), DAC Dunajska Streda (Slovačka), KuPS (Finska), Hafnarfjerdir (Island), Ašdod (Izrael), Sutjeska (Crna Gora), Santa Koloma (Andora), Partizani (Albaija), Valerenga (Norveška), Hamarbi (Švedska), Elfsborg (Švedska), Haken (Švedska), Lokomotiv Plovdiv (Bugarska), Arda (Bugarska), Laci (Albanija), Europa (Gibraltar), Liepaja (Letonija), Hibernijans (Malta), Levadija (Estonija), Sepsi (Rumunija), Drita (Kosovo), Kesla (Azerbejdžan), Sumgajit (Azerbejdžan), Fioreita (San Marino), Stjarnan (Island), Tobol (Kazahstan), Šahtjor Katragandi (Kazahstan), Ujpešt (Mađarska), Puškaš Akademija (Mađarska), Torpedo Žodino (Belorusija), Pogon Šćećin (Poljska), Slask Vroclav (Poljska), Rakov (Poljska), Škupi (Makedonija), Petroklub (Moldavija), Runavik (Farska Ostrva), Kolerajn (Severna Irska), Tre Penen (San Marino), Široki Brijeg (Bosna i Hercegovina), Bala Taun (Vels), Žilina (Slovačka), Panevezis (Litvanija).

Pre nego što izađe na teren u premijeri, Partizan će već znati i ko će mu biti mogući rival u 3. kolu. Žreb za tu fazu takmičenja je 19. jula, a utakmice će se igrati 5. i 12. avgusta.

Tu se već polako društvo proređuje, pa će na listi mogućih protivnika crno-belima biti 27 timova. Redom po spisku idu: CSKA Sofija (Bugarska), Hajduk (Hrvatska), Didelanž (Luksemburg), Vitese (Holandija), Rubin (Rusija), Soči (Rusija), Aberdin (Škotska), Spartak Trnava (Slovačka), Nju Sejnts (Vels), Olimpija Ljubljana (Slovenija), Hibernijan (Škotska), Vorksla (Ukrajina), Kolos (Ukrajina), Sarajevo (BiH), Trabzon (Turska), Sivas (Turska), Osijek (Hrvatska), Univerzitatea Krajova (Rumunija), Arhus (Danska), AEL Limasol (Kipar), Vaduz (Lihtenštajn), Lucern (Švajcarska), Domžale (Slovenija), Slovačko (Češka) i Ki Klaksvik (Farska Ostrva).

Kada je poslednje, četvrto kolo kvalifikacija u pitanju, žreb će se održati 2. avgusta, a utakmice će se igrati 19. i 26. avgusta. U poslednjem kolu bi mogli da se susretnu sa starim poznanim Moldeom, preko kog su se domogli Lige Evrope:

Na celom spisku mogućih rivala u 4. kolu su: Hapoel Ber Ševa (Izrael), BATE Borisov (Belorusija), Molde (Norveška), Rapid Beč (Austrija), Galatasaraj (Turska), Union Berlin (Nemačka), Rozenborg (Norveška), Maribor (Slovenija), Midtjilend (Danska), Rijeka (Hrvatska), Apolon (Kipar), Fehervar (Mađarska), Dandalk (Irska), Austrija Beč (Austrija), Pasoš Fereira (Portugalija), Santa Klara (Portugalija) i Suduva (Litvanija).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading