(FOTO) OGROMNA LOVA SE SLIVA U HUMSKU: Procurile informacije, crno-beli TRLJAJU RUKE!

Autor:

Sport

21.05.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan, Čukarički i Vojvodina će se boriti za ulazak u novoosnovano takmičenje Ligu konferencija, a daleko od toga da je ovo trećerazredno takmičenje za siromašne!

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Procurila je informacija koliko će dobijati klubovi koji se bore za ulazak u novo takmičenje, ali i za pobede i remije u preostala dva evropska takmičenja.

Nema sumnje da će u trećem rangu takmičenja biti lakše ostvariti pobede, a novčane nagrade biće izdašne. Za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige dobijaće se 2.940.000 evra, za razliku od 3.630.000 evra, koliko će osvojiti oni koji uđu u Ligu Evrope.

Pobeda u UEFA Konferencijskoj ligi vredeće tačno 500.000 evra, dok će u Ligi Evrope trijumf biti premiran sa 630.000 evra. Za remi će se osvajati 166.000 evra u trećerazrednom takmičenju, odnosno 210.000 u drugorazrednom.

Sve to znači da bi Partizan, Čukarički i Vojvodina uz pobedu i jedan remi u kvalifikacijama potpuno "uklonio" razliku u novcu između grupne faze Lige Evrope i Konferencijske lige. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading