CRNO-BELA TRAGEDIJA: Partizan gubi mesto nosioca u Ligi konferencija! Umesto Dandalka, u Humsku stižu EVROPSKE AŽDAJE

Autor:

Sport

30.04.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplet u velikom broju evropskih šampionata ne ide na ruku Partizanu kada su u pitanju kvalifikacije za UEFA konferencijsku ligu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Od četvrtka je potpuno jasno da će Partizan igrati kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto je Crvena zvezda obezbedila titulu prvaka Srbije i ona će pokušati da se domogne Lige šampiona.

Do skoro je Partizan po svim kalkulacijama bio maltene siguran nosilac u poslednjem kolu kvalifikacija, ali su promene u nekim evropskim ligama gurnule crno-bele na ivicu.

"Parni valjak" je trenutno poslednji tim iznad crte što se tiče plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija i ukoliko dođe samo do još jedne promene u prvenstvima širom Evrope koja ne ide na ruku Partizanu, klub iz Humske bi pao među nepovlašćene timove.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Naravno, čak i ako bi se to dogodilo, u slučaju ispadanja samo jednog od timova sa boljim koeficijentom od Partizanovog u ranijim kolima kvalifikacija, crno-beli bi se vratili tamo gde žele da budu.

Ukoliko bi Partizan bio povlašćen u plej-ofu, potencijalni rivali bi mu bili Maribor, Rijeka, Apolon, MOL Fehervar, Dandalk, Volfzberger... Sa druge strane, ako bi pao među nepovlašćene, u Humsku bi mogli da dođu klubovi poput Totenhema, Rome, Viljareala, Bazela, Olimpika iz Marselja, Borusije Menhengladbah i Fejenorda.

Što se tiče Vojvodine i Čukaričkog, oni će svakako već od trećeg kola biti nepovlašćeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading