PARTIZAN PREŽIVEO NA KARAĐORĐU: Markovići i Jojić SPASIOCI crno-belih za TROJKU protiv Proletera!

Autor:

Sport

29.04.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv duel u srpskoj Atini pripao Beograđanima.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković postiže gol za Partizan protiv Proletera

Fudbaleri Partizana savladali su Proleter u Novom Sadu, na stadionu "Karađorđe", u 34. kolu Superlige Srbije rezultatom 3:1 (1:0).

Golove za crno-bele postigli su Markovići, Svetozar u 18, odnosno rezervista Lazar u 76. minutu, kao i Jojić u sudijskoj nadoknadi za nova prvenstvena tri boda čete trenera Aleksandra Stanojevića, dok je počasni pogodak za domaći sastav u suštini bio autogol štopera Olimpijakosa na pozajmici u Humskoj.

"Parni valjak" je otvorio Proleter nakon odličnog centaršuta Miloša Jojića iz slobodnog udarca.

Nakon toga, gosti su propustili još dve odlične šanse, a u glavnim ulogama bili su defanzivci Maki Banjak i Aleksandar Miljković. Valja istaći da je i Proleter u nekoliko navrata uspeo da ugrozi gol vicešampiona Srbije, ali je mladi Popović u prvom delu ipak uspeo da sačuva svoju mrežu.

Vođstvo Partizana u 76. minutu udvostručio je Markec, na lucidnu asistenciju Natha, a nekadašnji as Liverpula je preciznim šutem sa distance povisio na 2:0.

Ipak, dva minuta kasnije domaćin je smanjio posle očajne reakcije defanzive crno-belih, a udarac je uputio Mirosavljev, njega je Sveta skrenuo ka sopstvenom golu za 1:2.

Do kraja meča "parni valjak" je uspeo da postigne i treći gol, a sada na tabeli Superlige Srbije ima zaostatak od devet bodova za Crvenom zvezdom koja kasnije večeras dočekuje Vojvodinu u derbiju runde.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading