PANTELIĆ KRENUO DA ČISTI: Smenio Bjekovića i još četvoricu članova IO! Teodosić ušao u FSS

Autor:

Sport

24.05.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitka za vlast u Fudbalskom savezu Srbije se zahuktava.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Vršilac dužnosti predsednika FSS Marko Pantelić je, danas smenio petoricu članova Izvršnog odbora i umesto njih na ta mesta postavio svoje ljude, među njima i Jovana Teodosića, rođenog brata proslavljenog srpskog košarkaša Miloša Teodosića, prenosi "Mozzart sport".

Pored Jovana Teodosića su u članove Izvršnog odbora – u skladu sa ovlašćenjima predsednika predviđenim Statutom usvojenim za mandata Slaviše Kokeze - promovisani i široj fudbalskoj javnosti ne toliko poznata imena: Jugoslav Jugović, Davor Jevremović i Zoran Lekić.

Sa druge strane, dužnosti su razrešeni Branko Stojaković, predsednik FS Zapadne Srbije, Marjan Rnić, nekada prvi čovek OFK Bačke i predsednik komisije za žalbe FSS, pa bivši sudija Dušan Mrakić, koji je kao i direktor Brodarca Dragan Ilić, u Izvršni odbor bio delegiran kao kandidat FS Beograda.

Ipak, od svih njih je mnogo zvučnije ime Nenad Bjeković, koga je Pantelić takođe razrešio dužnosti. On je, inače, bio kandidat Pantelićeve opozicije za mesto predsednika FSS u slučaju da prođe njihov plan da smene aktuelnog vršioca dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bobootvorite

24.05.2021 12:08

Asaano je sve rekao o FSS!

Ratko

24.05.2021 15:07

Sta hoce ovaj fosil od Bjekovica malo mu para pa bi da zavuce malo ruke u FSS. Pa dosta ti je bilo sto si namako dok si bio u FKP dokle vise idi u penziju i prepusti mladjima da vode fudbal u Srbiju. Vi fosili ste i doveli na ovaj nivo Srpski fudbal. Zato gubite se iz fudbala Srpskog zauvek!

vojislav ilic

28.05.2021 09:41

Odlican potez Pantelica samo je zaboravio da smeni sebe, jet to sto su oni to je i on.