SVE ZA DUPLU KRUNU: Zvezda PLAĆA kako bi POBEDILA Partizan

Autor:

Sport

24.05.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvertira za "večiti derbi" dugo nije bila vrelija.

RepublikaFoto: Starsport
Trenutak kada je Mirko Ivanić dao pobedonosni gol na prethodnom "večitom derbiju"

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u utorak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju finale Kupa Srbije, a u meč ulaze u potpuno drugačijem raspoloženju.

Sa jedne strane, crno-beli bi osvajanjem najmasovnijeg klupskog takmičenja u Srbiji uspeli da spasu sezonu koja bi na taj način posle svega mogla da se okarakteriše delimično uspešnom.

Sa druge, crveno-beli su imali fantastičnu evropsku bajku, u Superligi su oborili sve moguće rekorde, ali na duplu krunu čekaju već 14 godina. Takođe, samo na trofej u Kupu čekaju devet godina, pa je uprava kluba rešila da tome stane na kraj.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog "večitog derbija"

Naime, kako prenosi "Mozzart sport", na "Marakani" su spremili premije za sve igrače koji se nađu u protokolu na finalnom meču, u slučaju tirjumfa nad večitim rivalom. Međutim, nije poznato o kojoj se sumi radi.

To bi pulenima Dejana Stankovića trebalo da bude dodatni motiv za finale, a sigurno im je za nauk i poraz kluba od pre dve godine. Tada su izabranici Vladana Milojevića, isto kao i sada Dekijevi, već osvojili titulu, pa su nekako sa manje želje ušli u meč sa crno-belima i na kraju bili poraženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading