NEMA DILEMU! Zvezda ili Partizan? Legenda srpskog fudbala UBEĐENA ko osvaja kup!

Autor:

Sport

23.05.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dule Savić bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Natha i Ivanića sa Večitog derbija

Legenda srpskog fudbala i Crvene zvezde Dule Savić uveren je da će klub iz Ljutice Bogdana osvojiti Kup Srbije, ujedno i duplu krunu, prvu posle 14 godina.

- Očekujem izuzetan derbi jer Crvena zvezda može da završi sjajnu sezonu osvajanjem duple krune. Greota je što nema navijača, izgubiće finale na lepoti zbog toga. Na igračima je da utakmicu ulepšaju svojim potezima, igrom, bilo bi dobro i sa što više golova. Finale Kupa, to je mali praznik - kaže nam Savić i zaključuje:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dule Savić nema dilemu - Zvezda će osvojiti kup

- Objektivno favorit je Crvena zvezda jer je prva na tabeli, ima bolji tim. Ali to nikad nije odlučivalo derbi. Uvek je presudna motivacija i želja za pobedom u tih 90 minuta. Ja samo želim da Zvezda osvoji duplu krunu i tako zaključi veličanstvenu sezonu na najbolji mogući način.

Podsetimo, od osamostaljenja Srbije crveno i crno-beli su dva puta odmerili snage u finalima našeg najmasovnijeg takmičenja, a u oba navrata je trijumfovao Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Draganznas

23.05.2021 21:33

Nema navijace na otvorenom ali za pederoviziju nepostoji nista.