BORJAN PROPUŠTA FINALE KUPA? Obavljeni pregledi, poznato hoće li kapiten Zvezde među stative protiv Partizana!

Autor:

Sport

20.05.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme, poznat stepen povrede Milana Borjana.

RepublikaFoto: Starsport
Povreda Milana Borjana na meču protiv Metalca

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan zadobio je povredu leđa tokom meča protiv Metalca u poslednjem kolu Superlige Srbije, a nakon detaljnijih medicinskih pregleda ustanovljeno je da ona nije teže prirode.

"Jedinicu" srpskog šampiona i reprezentacije Kanade očekuje par dana mirovanja, nakon čega će moći da se vrati među stative za finalni meč Kupa Srbije, protiv Partizana.

Borjana je u sredu na Marakani zamenio rezervni golman Zoran Popović, a Delije su se pribojavale da možda neće moći da brani protiv Večitog rivala. Ipak, od lekara su stigle obećavajuće vesti, pa trener kluba iz Ljutice Bogdana Dejan Stanković neće morati da brine oko pozicije čuvara mreže.

Podsetimo, Crvena zvezda će ugostiti Partizan u utorak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a finalni trijumf bi im doneo duplu krunu koju nije osvojila punih 14 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading