DELIJE, MIRNO SLAVITE: Stanković poslao MOĆNU poruku navijačima nakon odbranjene titule!

Autor:

Sport

19.05.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Dejan Stanković koji jasno zna šta mu je činiti u narednom periodu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde "petardom" protiv Metalca zatvorili su takmičenje u Superligi Srbije, a trener crveno-belih Dejan Stanković izrazio je zadovoljstvo sjajnom sezonom kluba iz Ljutice Bogdana.

- Raduje me to što nismo nijednog trenutka odustali. Bili smo na nivou tokom celog prvenstva, sve zasluge idu momcima. Velika čast je za moje izabranike da završe prvenstvo bez poraza - rekao je Stanković za "TV Arena" neposredno posle meča sa Milanovčanima, pa dodao:

- Znamo šta nam je činiti sada, priprema za kup, odmor, pa letnje kvalifikacije. Što se tiče Borjana, izdržao je poslednjih 15 minuta, to je dobra vest, verujemo da će biti spreman za Partizan.

Strateg gostiju Žarko Lazetić, bivši član stručnog štaba i napadač crno-belih, odao je priznanje našem najtrofejnijem klubu.

RepublikaFoto: Telegraf/Vladimir Lukić
Lazetić čestitao Zvezdi na peharu

- Analiziraćemo celu sezonu, jednu od najboljih u istoriji Metalca. Ipa, teško je o tome pričati posle poraza od 5:1. Primili smo dva gola u prvih pet minuta i posle toga je jako teško. Opustili smo se u drugom poluvremenu, pokazali određeni kvalitet, ali Zvezda je bila odlična. Nema dileme da dominira nad rivalima, ostaje nam da svi mi budemo malo bolji, ili oni malo lošiji - rekao je Žarko Lazetić, uz čestitke crveno-belima na odbranjenoj tituli prvaka Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading