Moćna poruka Delija pred proslavu titule Crvene zvezde na Savi!

Autor:

Sport

20.05.2021

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli slave titulu na reci, Delijama jasna poruka.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde "petardom" protiv Metalca overili su četvrtu titulu prvaka Srbije u nizu, a proslava će biti upriličena "balom na vodi" na Savi. Tim povodom oglasili su se iz Ljutice Bogdana i uputili važan poziv, ali i preporuke Delijama kako da se tom prilikom vladaju.

- Zvezdaši, Delije, zaljubljenici u crveno-bele boje koji godinu dana niste kročili na stadion... Pozivamo vas sve da, ukoliko slučajno budete u prolazu između dva mosta sa starogradske strane, u subotu 19h, svi obučeni u crveno-belo, dok naš klub bude slavio titulu i druge oborene rekorde... I, ako nas bude dosta, da se pridržavate svih propisanih mera o rastojanju i nošenju maski. Takođe vas pozivamo da čuvate naš grad i vodite računa kao i uvek - saopštile su Delije.

Foto: fkcrvenazvezda
Poruka Delijama

Podsetimo, uprkos novom peharu u Superligi Srbije, sezona za naš najtrofejniji klub nije završena. U utorak od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" na programu je Večiti derbi u okviru finala Kupa Srbije, a Crvena zvezda će pokušati da stigne do prve duple krune posle 14 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading