OČEKUJEMO POBEDU: Fudbaler Partizana bez respekta prema Zvezdi

Autor: Republika

Sport

23.05.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Kupa Srbije zakazano je za 25. maj na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Svoja očekivanja pred meč sezone za Partizan podelili su Filip Holender, Aleksandar Šćekić, Slobodan Uroševića, Svetozar Marković i Nemanja Jović u izjavama za klupski sajt:

- Očekivanja su uvek pozitivna. Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja - kaže Filip Holender. 

- Ostala nam je još ta jedna utakmica da završimo ovo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej - rekao je Slobodan Urošević. 

- Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače - ističe Aleksandar Šćekić. 

 

 

- Očekivanja su sigurno, kao i svakom drugom igraču ovde i treneru - pobeda. Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine - izjavio je Svetozar Marković. 

- Sigurno da je jak derbi, da se igra jako motivisano, da je to posebna utakmica. Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo - ističe Nemanja Jović

- Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Jedna je utakmica, sigurno da ni ovaj derbi neće biti prelep za gledanje - dodaje Svetozar Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading