DETONACIJA U HUMSKOJ: Marković ODLAZI, Banjak leti, a MENJA ih defanzivac koga je SILNO ŽELEO Marko Nikolić!

Autor:

Sport

20.05.2021

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pronašli potencijalno rešenje u poslednjoj liniji za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Banjak i Marković sa saigračima iz Partizana

FK Partizan krenuo je u potragu za pojačanjima u defanzivi za letnji prelazni rok, a crno-beli će odlaske Svete Markovića i Makija Banjaka pokušati da nadomeste iz Belgije.

Naime, prvi pik "parnog valjka" je defanzivac Kortrajka Aleksandar Radovanović, igrač koji je lane branio boje francuskog Lansa. Kako piše "Mocartsport", crno-beli su na sličan način angažovali Nemanju Miletića, a jedini problem može da bude obeštećenje. Radovanovićev ugovor sa belgijskim prvoligašem ističe leta 2022. godine, pa bi Partizan morao da izdvoji značajan novac kako bi ga potpisao.

Podsećanja radi, Radovanović (27) je rođen u Šapcu, prve seniorske fudbalske korake je načinio u Mačvi, a u Srbiji je branio boje OFK Beograda, Spartaka i Vojvodine. Zanimljivo je da je ranije bio na meti moskovske Lokomotive koju sa klupe predvodi Marko Nikolić, koja je čak bila spremna da mu garantuje godišnju zaradu od milion evra, ali do dogovora nije došlo pa se obreo u Belgiji. Da li mu je sledeća stanica u karijeri Humska ostaje nam da vidimo po otvaranju letnje pijace.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading