SRBI ODLIČNI: Pavlović preokrenuo rezultat, Uroš Matić overio pobedu

Autor:

Sport

26.11.2017

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Čukaričkog sa dva gola doneo preokret aktuelnom prvaku Danske, mlađi brat Nemanje Matića overio trijumf.

Foto: instagram.com/andrija_pavlovic
Pavlović je doneo pobedu Kopenhagenu

Kopenhagen je u 17. kolu danske Superlige dočekao Lingbi, a na kraju je bilo 5:1 (0:0) za domaćina.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku gosti poveli, strelac je bio Džordž.

Andrija Pavlović samo četiri minuta kasnije postiže gol za izjednačenje, da bi dva minuta kasnije Kopenhagen preokrenuo rezultat, ovoga puta je sopstvenu mrežu zatresao Sorensen.

Prošlo je 10 minuta od kako je Pavlović poravnao rezultat, kada je srpski reprezentativac postigao svoj drugi gol na meču. Krunisao je srpski napadač sjajnu akciju danskog prvaka, rutinskom egzekucijom iz kaznenog prostora.

Pavlović je potom napustio teren uz ovacije u 83. minutu, a u drugom minutu sudijske nadoknade, Boilesen postiže četvrti gol za domaći sastav.

U posledjem minutu, još jedan srpski internacionalac postiže gol, mlađi brat Nemanje Matića, Uroš, koji se našao u startnoj postavi Kopenhagena, postavlja konačnih 5:1 u petom minutu sudijske nadoknade.
Kopenhagen je loše otvorio ovu sezonu, aktuelni šampioni su trenutno na petom mestu na tabeli sa 25 bodova nakon 17 kola, prvoplasirani Brondbi im beži 11 bodova, a da pritom ima i utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading