HITNA INTERVENCIJA: Zbog Mihajlovića potegao čak preko Atlantika!

Autor: Republika

Sport

21.05.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Bolonje Siniša Mihajlović mogao bi da donese dodatne prihode svom klubu u slučaju da savlada Juventus u poslednjem kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Trijumf nad "Starom damom" i ujedo Napolija nad Veronom stavlja Bolonju na 10. mesto. Samim tim u kasu dolazi bonus od 6.300.000 evra predodređen za sve klubove na gornjoj polovini tabele.

Bolonja se grčevito bori da zadrži Mihajlovića. Kako saznaje "Korijere di Bolonja", došao je prvi čovek kluba Džoi Saputo lično direktno iz Kanade kako bi pregovarao o ostanku Srbina i formiranju transfer liste.

Mihajlović odavno ističe da ekipi fali napadač i štoper. Za to vreme ga jure Juventus i Sampdorija m Iako Mihajlović sa klubom ima ugovor do leta 2023. godine, njegova budućnost je tema poslednjih meseci s obzirom na to da je istakao jasnu ambiciju da se bori za ciljeve više od pukog preživljavanja u eliti. Iz kluba je tim povodom stiglo uverenje da su ambicije obostrane i da će Srbin imati potrebnu podršku u daljim izazovima na klupi Bolonje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading