Uraganke podelile utiske sa Srpskim telegrafom: Jedva čekamo da slavimo u Beogradu!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

22.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članice grupe Hurricane podelile sa nama utiske sa Evrovizije.

RepublikaFoto: Promo
Grupa Hurricane

Naše Uraganke dan nakon što su se plasirale u veliko finale na Evrosongu podelile su svoje utiske sa Srpskim telegrafom. Sanja, Ksenija i Ivana iznele su i očekivanja uoči subote, kada se bore za prvo mesto na prestižnoj muzičkoj manifestaciji.

- Utisci su sjajni. Presrećne smo. Jedva čekamo finale. A svesne još svega, i nismo baš jer smo jako uzbuđene. Čujemo i vidimo da su sjajni komentari i to nas najviše raduje. Imamo i malo treme, ali to je ona pozitivna trema, koja je dobrodošla.

Ovo može da nam bude odskočna daska za inostranu karijeru, ali o tom-potom

Srpski trio fantastiko radio je na svim segmentima nastupa, od vežbe glasa do sjajne koreografije, kojom su oduvale na sceni:

- Sve je važno. Apsolutno sve. Smatramo da za evrovizijski nastup morate da imate sve da biste ostavili dobar utisak na publiku. Kad smo pripremali nastup, na sve smo obraćali pažnju, od vokalnih sposobnosti do energije koju emitujemo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grupa Hurricane

Nastup predstavnica Srbije i stranci su okarakterisali kao performans koji imaju najveće svetske zvezde, koja može da im posluži i kao odskočna daska za inostranu karijeru.

- Svakako da može da bude i to. Ali tek ćemo nakon Evrovizije videti kakav je odziv. Mi se svakako nadamo i tome, ali i ovo je za nas prevelik uspeh i zadovoljne smo veoma.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grupa Hurricane

Vatrene devojke pravo slavlje planiraju tek kada se vrate u srpsku prestonicu:

- Nakon polufinala nismo imale mnogo vremena za slavlje jer smo već od ranog jutra imale nove obaveze i probe, tako da ćemo celokupan plasman slaviti kad se vratimo u Beograd.

Nakon incidenta pre početka samog takmičenja kada je albanska predstavnica Andžela provocirala pokazujući simbol "velike Albanije" usledio je i šok u bekstejdžu kada je jedan od članova njihove delegacije pozdravio Srpkinje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grupa Hurricane

- Sve delegacije i takmičari su bili divni prema nama, kao i obrnuto. Što se tiče Albanaca, veoma lepo od njih i tako treba uvek da bude. Mnogo im hvala.

Nakon što su i same dospele među favorite članice grupe Hjurikejn priznaju da one nisu razmišljale o favoritima.

- Ne možemo baš da se odlučimo za jednog favorita jer su nam svi podjednako dobri. Drago nam je ko god pobedio!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading