DRAGOVIĆ BACIO ZVEZDAŠE U TRANS: Štoper Bajera izjavom RASPALIO MAŠTU Delija

Autor:

Sport

08.05.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović je meta Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, a poslednjom izjavom je "namignuo" čelnicima šampiona Srbije.

Aleksandar Dragović

Štoper Bajer Leverkuzena je veliki navijač Crvene zvezde i to nikada nije krio, a sada je izjavio da ima veliku želju da obuče crveno-beli dres.

Veliki broj ljubitelja fudbala smatra da bi Dragovićev dolazak u srpski fudbal bio korak unazad u karijeri, ali on ne deli to mišljenje.

Četiri godine nisam igrao redovno i zbog toga sam bio nesrećan. Svako ko hoće da govori loše o ligi, slobodno to može da čini. Ali, oni nemaju pojma kroz šta sam prošao poslednjih godina, koliko sam bio ljut, razočaran, nepodnošljiv. Oduvek je bio san igrati Crvenu zvezdu zbog fantastičnih navijača - rekao je Aleksandar Dragović za "Kurier".

Dragovića uskoro očekuje nastup na Evropskom prvenstvu.

Cilj mi je da imam jasnu sliku pred Evropsko prvenstvo, želim da se koncentrišem na ono najvažnije što sledi. Kada vidim da Ibrahimović i dalje igra sa 39 godina, kažem sebi: Igraću dokle god me noge mogu nositi - dodao je stameni štoper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading